false

Konferensmeny vecka 49

Lunch

MÅNDAG

Curry, kikärtor, grönt, kokos

TISDAG

Polenta, tomat, basilikakräm

ONSDAG

Rotselleri, kapris, kryddsmör, bakat ägg

TORSDAG

Misobakad blomkål, sojamajonnäs, sesamfrö, grönt

FREDAG

Lasagne, rödbeta, getost, hasselnöt

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sotad gravad lax, grön enbärsmajonnäs, picklad lök, chips

Varmrätt

Confiterad fläsksida, kål, svartpepparsky, äpple, betor, hasselnöt

Dessert

Havtornsorbet, vaniljpannacotta, clementincurd, kryddkaka, maräng

TISDAG

Förrätt

Sotad gravad lax, grön enbärsmajonnäs, picklad lök, chips

Varmrätt

Confiterad fläsksida, kål, svartpepparsky, äpple, betor, hasselnöt

Dessert

Havtornsorbet, vaniljpannacotta, clementincurd, kryddkaka, maräng

ONSDAG

Förrätt

Sotad gravad lax, grön enbärsmajonnäs, picklad lök, chips

Varmrätt

Confiterad fläsksida, kål, svartpepparsky, äpple, betor, hasselnöt

Dessert

Havtornsorbet, vaniljpannacotta, clementincurd, kryddkaka, maräng

TORSDAG

Förrätt

Sotad gravad lax, grön enbärsmajonnäs, picklad lök, chips

Varmrätt

Confiterad fläsksida, kål, svartpepparsky, äpple, betor, hasselnöt

Dessert

Havtornsorbet, vaniljpannacotta, clementincurd, kryddkaka, maräng

FREDAG

Förrätt

Sotad gravad lax, grön enbärsmajonnäs, picklad lök, chips

Varmrätt

Confiterad fläsksida, kål, svartpepparsky, äpple, betor, hasselnöt

Dessert

Havtornsorbet, vaniljpannacotta, clementincurd, kryddkaka, maräng

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.