false

Konferensmeny vecka 34

Lunch

MÅNDAG

Brödstekt kolja, picklad blomkål, dillmajonäs

TISDAG

Havswallenbergare, chorizosmulor, fetaostkräm

ONSDAG
Pannbiff, svampbuljong, syrad rödkål, persilija

TORSDAG
Kyckling, dragon, persiljerot, picklade senapsfrön

FREDAG
Biffrydberg, vispad smetana med senap, tempererat ägg

LÖRDAG
Ingen lunch

SÖNDAG
Kryddstekt lax, krondillsmajonäs, kantareller, bakad spetskål, grönt

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Rimmad lax, citronsmetana, kål

Varmrätt

Kotlettrad från Rocklunda,bönor, ramslöksky

Dessert

Hallon och rödbetsorbet, halloncurd, chokladsmulor

TISDAG

Förrätt

Gravad pilgrimsmussla, krondillsmajonäs, friterad potatis

Varmrätt

Svenskt höstlamm, pumpa, rökt sky, havtorn, grönt

Dessert

Mjölksorbet, blåbärscurd, blåbärsmaräng

 

 

ONSDAG

Förrätt

Picklad blomkål, krondillsmajonäs, friterad potatis

Varmrätt

Svenskt höstlamm, pumpa, rökt sky, havtorn, grönt

Dessert

Hallon och rödbetsorbet, halloncurd, chokladsmulor

TORSDAG

Förrätt

Picklad blomkål, krondillsmajonäs, friterad potatis

Varmrätt

Svenskt höstlamm, pumpa, rökt sky, havtorn, grönt

Dessert

Hallon och rödbetsorbet, halloncurd, chokladsmulor

FREDAG

Förrätt

Picklad blomkål, krondillsmajonäs, friterad potatis

Varmrätt

Svenskt höstlamm, pumpa, rökt sky, havtorn, grönt

Dessert

Mjölksorbet, blåbärscurd, blåbärsmaraäng

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.