false

Konferensmeny v.43

Lunch

MÅNDAG

Risotto, rostad pumpa, kål, picklad lök

TISDAG

Gulbetsraggmunk, fänkål, citron, getostkräm

ONSDAG

Curryfalaffel, tabouleh, myntayoghurt

TORSDAG

Rödbetsbourgignon, västerbottenpuré, pepparrot, friterad charlottenlök, pressgurka

FREDAG

Friterad labneh, libanesisk cous cous, rostad picklad aubergine

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sotad broccolini, broccolikräm, kryddigt ris, salta örter

Varmrätt

Stekt tupplår, svart vitlökssky, confiterad rotselleri, Karl-Johan, majs, spenat, picklad lök

Dessert

Hallonsorbet, vaniljpannacotta, kanderat havre

TISDAG

Förrätt

Sotad broccolini, broccolikräm, kryddigt ris, salta örter

Varmrätt

Stekt tupplår, svart vitlökssky, confiterad rotselleri, Karl-Johan, majs, spenat, picklad lök

Dessert

Hallonsorbet, vaniljpannacotta, kanderat havre

ONSDAG

Förrätt

Sotad broccolini, broccolikräm, kryddigt ris, salta örter

Varmrätt

Stekt tupplår, svart vitlökssky, confiterad rotselleri, Karl-Johan, majs, spenat, picklad lök

Dessert

Hallonsorbet, vaniljpannacotta, kanderat havre

TORSDAG

Förrätt

Sotad broccolini, broccolikräm, kryddigt ris, salta örter

Varmrätt

Stekt tupplår, svart vitlökssky, confiterad rotselleri, Karl-Johan, majs, spenat, picklad lök

Dessert

Hallonsorbet, vaniljpannacotta, kanderat havre

FREDAG

Förrätt

Ingen konferensmiddag

Varmrätt

Ingen konferensmiddag

Dessert

Ingen konferensmiddag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.