false

Konferensmeny 

Lunch v. 44

MÅNDAG
Stängt

TISDAG
Stängt

ONSDAG

stängt

TORSDAG

Lins och rotfruktsragu, potatis och örtpuré, krispig svartkål, picklad rödbeta, broccoli , persilja

FREDAG
Zucchinibiff, rostad potatis, fetaost, ratatouille, syrlig lök

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

TISDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

ONSDAG

Förrätt
Tartar på sotad pilgrimsmussla, Karintorpstomater, gravad citron, vitlöksmajonnäs, potatiskrisp

Varmrätt
Stekt majskyckling, frasig purjolök, rotselleripuré, märgsky, picklad spetskål

Dessert

Chokladfudge, mandel, salt maräng, hjortron

TORSDAG

Förrätt
Tartar på sotad pilgrimsmussla, Karintorpstomater, gravad citron, vitlöksmajonnäs, potatiskrisp

Varmrätt
Stekt majskyckling, frasig purjolök, rotselleripuré, märgsky, picklad spetskål

Dessert

Chokladfudge, mandel, salt maräng, hjortron

FREDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.