false

Konferensmeny 

Lunch v. 38

MÅNDAG
Stängt

TISDAG
Stängt

ONSDAG

Cocobönor, blomkålskräm, hasselnötter, brynt smör, kapris, citron, kantareller

TORSDAG

Thaicurry, friterad tofu, aromatiska örter, ris, syrlig chiligurka

FREDAG
Kikärtsbiff, mynta, aubergine, rostad paprika, mandel

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

TISDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

ONSDAG

Förrätt
Burrata, spritärter, mynta, brödcrust, örtolja

Varmrätt
Stekt majskyckling, krämig rotselleri, tryffelsky, grillad spetskål, hyvlad zucchini, Bredsjö pecorino

Dessert

Lemon posset, rostad vit choklad, svartvinbärssorbet

TORSDAG

Förrätt
Frasig potatiskaka, smetana, tångcaviar, picklad lök

Varmrätt
Bakad röding, vaxbönor, sandefjordsås, gulbetor, syrlig gurka, krispig jordärtskocka

Dessert
Mandelglass, körsbär i rom, maräng, smörkola

FREDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.