false

Konferensmeny vecka 25

Lunch

MÅNDAG

Torsk, rödbeta, kapris, brynt smör

TISDAG

Schnitzel, grillad citron, ramslöksmör

ONSDAG

Kycklingfilé, ljummen potatissallad, dragonkräm

TORSDAG

Ramslöksfalaffel, grönt, getostkräm

FREDAG

Midsommarafton

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Isad grön gurk- och tomatsoppa, picklad kålrabbi, pepparrot, fläder

Varmrätt

Flank, sparris, betor, prästostkräm, dillsky

Dessert

Jordgubbsorbet, citroncurd, maräng, rostad sockerkaka

TISDAG

Förrätt

Isad grön gurk- och tomatsoppa, picklad kålrabbi, pepparrot, fläder

Varmrätt

Flank, sparris, betor, prästostkräm, dillsky

Dessert

Jordgubbsorbet, citroncurd, maräng, rostad sockerkaka

ONSDAG

Buffé

TORSDAG

Ingen middag

FREDAG

Midsommarafton

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.