false

Konferensmeny vecka 16

Lunch

MÅNDAG

Kyckling, ramslöksvelote, bakad kål

TISDAG

Gravad lax, stuvade grönsaker

ONSDAG

Rödbetsbiffar, getost, confiterad kålrabbi

TORSDAG

Lammbringa, dillsky, gräslöksgnocchi

FREDAG

Pankopanerad kolja, äpple, gurka, pepparrot

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Vit sparris, forellrom, citron, dillpulver

Varmrätt

Torskrygg, svampkrokett, musselvelote, vårlök

Dessert

Yozu och jordgubbssorbet, karamellstrut, jordgubbscurd

TISDAG

Förrätt

Vit sparris, forellrom, citron, dillpulver

Varmrätt

Torskrygg, svampkrokett, musselvelote, vårlök

Dessert

Yozu och jordgubbssorbet, karamellstrut, jordgubbscurd

ONSDAG

Förrätt

Vit sparris, forellrom, citron, dillpulver

Varmrätt

Torskrygg, svampkrokett, musselvelote, vårlök

Dessert

Yozu och jordgubbssorbet, karamellstrut, jordgubbscurd

 

TORSDAG

Förrätt

Vit sparris, forellrom, citron, dillpulver

Varmrätt

Torskrygg, svampkrokett, musselvelote, vårlök

Dessert

Yozu och jordgubbssorbet, karamellstrut, jordgubbscurd

FREDAG

Förrätt

Ingen middag

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.