false

Konferensmeny vecka 7

Lunch

MÅNDAG

 Kikärtor, Tandori, Youghurt, Blomkål

TISDAG

Tryffel, Rå champinjon, Potatispuré, Puylinser, Ägg, Rödvinssky

 Rostad lök, Parmesan

ONSDAG

Biff på bönor, Dragonaioli, Sotad haricot verts, Citron, Rostad potatis

TORSDAG

Pumparisotto, Frasig kål, Ostronskivling, Persilja, Syrad steklök

FREDAG

Rostad jorsärtskocka, Grönpeppar, Pankofras, Bakad tomat, Portabello

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Ingen middag

TISDAG

Förrätt

Röding, soya, Rättika, Kimchi, Sesamfrö

Varmrätt

Anka, Pumpa, Brysselkål, Picklad lök, Krasse

Dessert

Choklad, Hallon, Maräng, Rostad sockerkaka

ONSDAG

Förrätt

Stekt odlad svamp, Parmesankräm, Jordärtskocka

Varmrätt

Skrei, Musselvelouté, Fänkål, Broccoli, Vattenkrasse

Dessert

Choklad, Hallon, Maräng, Rostad sockerkaka

TORSDAG

Förrätt

Stekt odlad svamp, Parmesankräm, Jordärtskocka

Varmrätt

Skrei, Musselvelouté, Fänkål, Broccoli, Vattenkrasse

Dessert

Choklad, Hallon, Maräng, Rostad sockerkaka

FREDAG

Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.