false

Konferensmeny vecka 42

Lunch

MÅNDAG

Nattbakad karré, nordisk churri, rödkål

TISDAG

Svenskt kycklingbröst, ratatouille, citron smetana

ONSDAG

Högrev, pepparrotsbuljong, äpple, svartkål

TORSDAG

Färsbiffar, rostat vitlökssmör med gräslök, picklad silverlök, bönsallad

FREDAG

Fläsksida, pickalade gröna tomater, lättrökt broccoli, krassekräm

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Trattkantarellsoppa, tempererat ägg, saltört, frissésallad

Varmrätt

Anka, grön enbärssky, rotselleri, plommon, rödbeta

Dessert

Vaniljglass, salt kola, björksavsbakad pumpa, rostad choklad

TISDAG

Förrätt

Trattkantarellsoppa, tempererat ägg, saltört, frissésallad

Varmrätt

Anka, grön enbärssky, rotselleri, plommon, rödbeta

Dessert

Vaniljglass, salt kola, björksavsbakad pumpa, rostad choklad

 

ONSDAG

Förrätt

Trattkantarellsoppa, tempererat ägg, saltört, frissésallad

Varmrätt

Anka, grön enbärssky, rotselleri, plommon, rödbeta

Dessert

Vaniljglass, salt kola, björksavsbakad pumpa, rostad choklad

TORSDAG

Förrätt

Trattkantarellsoppa, tempererat ägg, saltört, frissésallad

Varmrätt

Anka, grön enbärssky, rotselleri, plommon, rödbeta

Dessert

Vaniljglass, salt kola, björksavsbakad pumpa, rostad choklad

FREDAG

Förrätt

Trattkantarellsoppa, tempererat ägg, saltört, frissésallad

Varmrätt

Anka, grön enbärssky, rotselleri, plommon, rödbeta

Dessert

Vaniljglass, salt kola, björksavsbakad pumpa, rostad choklad

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.