false

Konferensmeny vecka 24

Lunch

MÅNDAG

Stekt kycklingbröst, grillad gemsallad, parmesan

TISDAG

Bakad fläsksida, spetskål, kummin, äpple, fänkål

ONSDAG
Misogrillad karré, crudité , soyamajonäs

TORSDAG
Chevice på lax, koriander, melon, avocado, blomkål

FREDAG
Grillad biff, spetskål, dragonmajonäs, mangosalsa

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Bakad lök, jordärtskocka, picklad lök, grönt

Varmrätt

Kalvrostbiff, ramslöksbuljong, primörer, krassekräm

Dessert

Äpple & citronsorbet, brynt smör, mynta, ingefära, kokos

TISDAG

Förrätt

Bakad lök, jordärtskocka, picklad lök, grönt

Varmrätt

Kalvrostbiff, ramslöksbuljong, primörer, krassekräm

Dessert

Äpple & citronsorbet, brynt smör, mynta, ingefära, kokos

 

 

ONSDAG

Förrätt

Bakad lök, jordärtskocka, picklad lök, grönt

Varmrätt

Kalvrostbiff, ramslöksbuljong, primörer, krassekräm

Dessert

Äpple & citronsorbet, brynt smör, mynta, ingefära, kokos

TORSDAG

Förrätt

Bakad lök, jordärtskocka, picklad lök, grönt

Varmrätt

Torskrygg, ramslöksbuljong, primörer, krassekräm

Dessert

Äpple & citronsorbet, brynt smör, mynta, ingefära, kokos

FREDAG

Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.