false

Konferensmeny v.4

Lunch

MÅNDAG

Bakad blomkål, linsragu, persiljepuré, frissésallad, parmesan

TISDAG

Potatistortilla, rostad paprika, bakad charlottenlök, kålsallad, Taggiascaoliver, fetaost

ONSDAG

Friterad tofu, sotad broccoli, kryddrostad sötpotatis, kimchimajonnäs, teriyaki, jordnötter

TORSDAG

Bakad portabello, friterad potatis, stekt lök, senapskräm, riven pepparrot, persilja

FREDAG

Svamparancini, cocobönor i tomatbuljong, inkokt kronärtskocka, zucchini

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Bakad pumpa, burrata, citrus, krasse, pumpadukkah

Varmrätt

Helstekt biff, tryffelsky, jordärtskocka, bakad lök

Dessert

Blåbärssorbet, kanderade valnötter, varma blåbär, dulce de leche

TISDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

ONSDAG

Förrätt

Bakad pumpa, burrata, citrus, krasse, pumpadukkah

Varmrätt

Stekt majskyckling, svampkrokett, savoykål, tryffelsky, parmesankräm, picklad lök, körvel

Dessert

Blåbärssorbet, kanderade valnötter, varma blåbär, dulce de leche

TORSDAG

Förrätt

Bakad pumpa, burrata, citrus, krasse, pumpadukkah

Varmrätt

Stekt majskyckling, svampkrokett, savoykål, tryffelsky, parmesankräm, picklad lök, körvel

Dessert

Blåbärssorbet, kanderade valnötter, varma blåbär, dulce de leche

FREDAG

Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.