false

Konferensmeny vecka 34

Lunch

MÅNDAG

Sotad gravad lax, picklad gurka, senapsstuvad spetskål

TISDAG

Betor, getost, rostade frön, vattenkrasse, matvete

ONSDAG

Bakad rotselleri, smörad krondillsbuljong, broccoli, smetana

TORSDAG

Svamptortilla, parmesan, bakad gul lök

FREDAG

Rödbetsbiff, bulgursallad, rostad fetaost, grönt

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Jordärtsskocka, citrontapioka, gräslök, gräslöksmajonnäs

Varmrätt

Kalv, terinne, sky, parmesankräm, grönt

Dessert

Plommon, gran- och mjölksorbet, kryddsirap, smulor

TISDAG

Förrätt

Rökt pilgrimsmussla, soyapicklad shitake, krondillsmajonnäs, blomkål, äpple

Varmrätt

Fläsksida, spetskål, kålpuré, krokett med västerbottenost, kummin, svartpepparsky

Dessert

Plommon, gran- och mjölksorbet, kryddsirap, smulor

ONSDAG

Förrätt

Röding, dillgravad gurka, gräslöksmajonnäs

Varmrätt

Kalv, sky, bakad morot, grönt

Dessert

Äpple, äppelgelé, kanelbulle, curd, maräng

TORSDAG

Förrätt

Rökt pilgrimsmussla, soyapicklad shitake, krondillsmajonnäs, blomkål, äpple

Varmrätt

Fläsksida, spetskål, kålpuré, krokett med västerbottenost, kummin, svartpepparsky

Dessert

Plommon, gran- och mjölksorbet, kryddsirap, smulor

FREDAG

Förrätt

Ingen middag

Varmrätt

Ingen middag

Dessert

Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.