false

Konferensmeny vecka 25

Lunch

MÅNDAG

Chili, aioli, friterat bröd, grönt

TISDAG

Sötpotatis, gemsallad, soya, fetaost, salta nötter

ONSDAG

Lasagne, basilika, tomatsallad, parmesan

TORSDAG

Caesarsallad, sparris, buffelmozzarella

FREDAG

Midsommarafton

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sotad grön sparris, citrontapioka, ramslöksmajonnäs, fras

Varmrätt

Lax, ramslöksmör, sticklök, rädisor, färskpotatis

Dessert

Badade rabarber, yoghurtglass, svenska jordgubbar

TISDAG

Förrätt

Sotad grön sparris, citrontapioka, ramslöksmajonnäs, fras

Varmrätt

Lax, ramslöksmör, sticklök, rädisor, färskpotatis

Dessert

Badade rabarber, yoghurtglass, svenska jordgubbar

ONSDAG

Ingen middag

TORSDAG

Ingen middag

FREDAG

Förrätt

Midsommarafton, Ingen middag

Varmrätt

Midsommarafton, Ingen middag

Dessert

Midsommarafton, Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.