false

Konferensmeny vecka 43

Lunch

MÅNDAG

Falafel, gurk- och persiljesallad, aubergineröra, picklad rödkål

TISDAG

Pumparisotto, syrad svamp, riven tryffel, rostad hasselnöt

ONSDAG

Lasagne, tomat, grönkål, parmesan

TORSDAG

Jordärtskockafyllda kålroulader, äpple, cidersenapsgräddsås

FREDAG

Kroppkakor, kantareller, grönt, lingon, brynt smör

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sotad lax, enbärsmajonnäs, grönt, chips

Varmrätt

Reninnanlår, svartpeppasky, krokett, svamp, bakad lök

Dessert

Havtornssorbet, yuzucurd, vaniljpannacotta, sockerkaka

TISDAG

Förrätt

Skaldjurskrokett, ostronaioli, saltört, kapris, vattenkrasse

Varmrätt

Rimmad ångad torskrygg, velouté, rökt silverlök, brysselkål

Dessert

Havtornssorbet, yuzucurd, vaniljpannacotta, sockerkaka

ONSDAG

Förrätt

Skaldjurskrokett, ostronaioli, saltört, kapris, vattenkrasse

Varmrätt

Rimmad ångad torskrygg, velouté, rökt silverlök, brysselkål

Dessert

Havtornssorbet, yuzucurd, vaniljpannacotta, sockerkaka

TORSDAG

Förrätt

Skaldjurskrokett, ostronaioli, saltört, kapris, vattenkrasse

Varmrätt

Rimmad ångad torskrygg, velouté, rökt silverlök, brysselkål

Dessert

Havtornssorbet, yuzucurd, vaniljpannacotta, sockerkaka

FREDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.