false

Konferensmeny v.33

Lunch

MÅNDAG

Arancini med svamp, bakad tomat, vita bönor, frissé/örtsallad och pecorino

TISDAG

Gulbetsraggmunk, getost, mandel

ONSDAG

Spenatgnocchi, smörad grönsaksbuljong, persiljepesto, spritärtor, parmesan, nötter, spenat

TORSDAG

Bakad portabello “rydberg”, potatisterrine, dijonäs, bakad lök, picklade sesamfrön, senapsört

FREDAG

Nudlar på Kejsarhatt, svampbuljong, endive, soyapicklad shiitake, confiterad vitlök, friterat ägg

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Varmrätt

Bakad svartrot, skummig smörsås, rostad mandel, dillmarinerad gurka, hyvlad snacksgurka, örter, gös

Dessert

TISDAG

Förrätt

Varmrätt

Bakad sotad lök, jordärtskocka, sticklök, tryffel, enoki, endive, biff

Dessert

ONSDAG

Förrätt

Varmrätt

Kantareller, friterad majs, brynt smör, pepparrot, kryddostkräm, kål, granskott, torsk

Dessert

TORSDAG

Förrätt

Varmrätt

Svampkrokett, jalapenos, parmesankräm, spritärtor, kycklinglår

Dessert

Yoghurtsorbet, rabarber, maräng

FREDAG

Förrätt

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.