false

Konferensmeny v.50

Lunch

MÅNDAG

Saffransrisotto, kryddrostad pumpa, rödkål, hasselnötter

TISDAG

Rödbetsbiffar, brysselkål, äpple, vinaigrette, mandelpotatis, kapris

ONSDAG

Bakad blomkål, stuvad purjolök, bondbönor, salsa verde, krispig kål, picklade senapsfrön

TORSDAG

Saltbakade betor, potatispuré, linsragu, karamelliserad endive, pumpafrön

FREDAG

Potatisterrine med kryddost, bakad portabello, brynt lök, grönkål, rökt mandel, dillmajonnäs

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sotad sparrisbroccoli, broccolikräm, krispigt ris, strandväxter

Varmrätt

Bakad fläsksida, smörad buljong, saltbakad kålrot, friterade ärtor, hasselnötter, grönkål och äpple

Dessert

Karamelliserade fikon, kryddparfait, kanderade valnötter

TISDAG

Förrätt

Rödbetstartar, dijonäs, äggkräm, pepparrot, senapsfrö, kryddkrasse, potatiskrisp

Varmrätt

Stekt majskyckling, bakad rotselleri, savoykål, parmesankräm, tryffelsky,  körvel

Dessert

Karamelliserade fikon, kanderade valnötter, kryddparfait

ONSDAG

Förrätt

Varmrätt

Glaserad lammbringa, jordärtsskockspuré, endive, enoki, bakad lök

Dessert

TORSDAG

Förrätt

Varmrätt

Ångad röding, misosmörsås, bakad svartrot, fänkålsallad, dillpicklad gurka, mandel

Dessert

Karamelliserade fikon, kryddparfait, kanderade valnötter

FREDAG

Förrätt

Ingen konferensmiddag

Varmrätt

Ingen konferensmiddag

Dessert

Ingen konferensmiddag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.