false

Konferensmeny vecka 20

Lunch

MÅNDAG

Rimmad lax, dill, örtstuvade grönsaker

TISDAG

Misobakad karré, råhyvlade grönsaker, ingefära, sojamajonäs

ONSDAG
Torsk, chorizosmulor, nordisk churri

TORSDAG
Högrev, rostad paprika, mandel, ogräs

FREDAG
Caesarsallad, sotad sallad, sidfläsk, parmesanmajonäs

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Sparris, syrad grädde, picklad lök, rökt forellrom

Varmrätt

Biff, mangold, kirskål, ramslökssky

Dessert

Bakad rabarber, marinerade jordgubbar, vaniljglass

TISDAG

Förrätt

Sparris, syrad grädde, picklad lök, rökt forellrom

Varmrätt

Biff, mangold, kirskål, ramslökssky

Dessert

Bakad rabarber, marinerade jordgubbar, vanlijglass

ONSDAG

Förrätt

Kommer under veckan

Varmrätt

Dessert

TORSDAG

Förrätt

Kommer under veckan

Varmrätt

Dessert

FREDAG

Förrätt

Kommer under veckan

Varmrätt

Dessert

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.