false

Konferensmeny vecka 15

Lunch

MÅNDAG

Risotto, svamp, frasig grönkål, picklad gulbeta

TISDAG

Vegochilli, rostad vitlöksmetana, picklad rödlök,persilja

ONSDAG

Halv rostad sötpotatis, soya, sotad pakchoi, thaibasilika, aioli, nötter

TORSDAG

Rödbetsbouef, smålök, svamp, timjan

FREDAG

Vegolasagne, parmesan, grönt

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Vit gravad sparris, ramslöksmajonnäs, fras, vitlöksskott, citrontapioka

Varmrätt

Kryddstekt kalvytter, rotselleripuré, tryffelsky, bakad borretanelök, sticklök

Dessert

Bakad glasrabarber, björk, vaniljglass, rostade sockerkaksmulor, vegansk jordgubbscurd

TISDAG

Förrätt

Vit gravad sparris, ramslöksmajonnäs, fras, vitlöksskott, citrontapioka

Varmrätt

Kryddstekt kalvytter, rotselleripuré, tryffelsky, bakad borretanelök, sticklök

Dessert

Bakad glasrabarber, björk, vaniljglass, rostade sockerkaksmulor, vegansk jordgubbscurd

ONSDAG

Förrätt

Vit gravad sparris, ramslöksmajonnäs, fras, vitlöksskott, citrontapioka

Varmrätt

Kryddstekt kalvytter, rotselleripuré, tryffelsky, bakad borretanelök, sticklök

Dessert

Bakad glasrabarber, björk, vaniljglass, rostade sockerkaksmulor, vegansk jordgubbscurd

TORSDAG

Förrätt

Vit gravad sparris, ramslöksmajonnäs, fras, vitlöksskott, citrontapioka

Varmrätt

Kryddstekt kalvytter, rotselleripuré, tryffelsky, bakad borretanelök, sticklök

Dessert

Bakad glasrabarber, björk, vaniljglass, rostade sockerkaksmulor, vegansk jordgubbscurd

FREDAG

Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.