false

Konferensmeny vecka 8

Lunch

MÅNDAG

Högrevschili, smetana, picklad lök, grönt

TISDAG

Svampfyllda kroppkakor, spetskålsallad, brynt smör, lingon

ONSDAG

Fläsksida, surkål, senap, crudité

TORSDAG

Pytt, ägg, rödbetor, grönt

FREDAG

Lax, kimchi, sojamajonnäs

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.

Middag i det gröna köket

Middag

MÅNDAG

Förrätt

Jordärtsskocka, forellrom, smetana, dillolja

Varmrätt

Kalvytter, dillsky, prästostterrine, betor, prästostkräm

Dessert

Hallonsorbet, bakad choklad, eldad maräng

TISDAG

Förrätt

Jordärtsskocka, forellrom, smetana, dillolja

Varmrätt

Kalvytter, dillsky, prästostterrine, betor, prästostkräm

Dessert

Hallonsorbet, bakad choklad, eldad maräng

ONSDAG

Ingen middag

 

TORSDAG

Förrätt

Jordärtsskocka, forellrom, smetana, dillolja

Varmrätt

Kalvytter, dillsky, prästostterrine, betor, prästostkräm

Dessert

Hallonsorbet, bakad choklad, eldad maräng

FREDAG

 Ingen middag

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.